L’edició primaveral del The Boss Music Fest es posa en marxa amb bones sensacions

Les tres actuacions que han obert el festival, molt més local que la del novembre passat, han estat Old School, Flutedogs i Freyja

Comentaris

Un moment de l'actuació de Freyja, liderada per Olivia Lara.
Un moment de l'actuació de Freyja, liderada per Olivia Lara. THE BOSS MUSIC FEST

L’edició de primavera del The Boss Music Fest s’ha posat en mara amb bones sensacions i una notable assistència de públic. És la segona edició del festival, que es va estrenar el novembre passat i que manté una filosofia continuista respecte de llavors, malgrat que en aquesta ocasió hi ha molt més producte musical local. Les tres actuacions que han obert el festival, molt més local que la del novembre passat, han estat Old School, Flutedogs i Freyja.

Old School va ser la primera en arrencar, aquest divendres, quan es va aixecar el teló del festival, i es van mostrar com un dels grups més sòlids en quant al treball de les textures sonores, oferint un espectacle de qualitat que va ser una immillorable manera de engegar el festival. El testimoni el recollia Flutedogs, l’alter ego de Josu Adanez, que es reinventa com a cantautor. 

En part inspirat per la pandèmia, l’artista es presenta sense artificis, amb una posada en escena íntima però dinàmica, en la que queda reflectida d’una manera meravellosa el seu caràcter i la seva personalitat. La nit es va completar amb Freyja i Dj Benne, La banda liderada per Olivia Lara va posar decibels i energia en que va ser el punt àlgid de la nit. La formació va interactuar constantment amb el públic, que que ballava i cantava entregat al ritme dels grans èxits que omplen el repertori del quintet. 

Aquest dissabte continua el festival en el local d’oci del Tarter. La jornada arrencara a les 7 de la tarda amb Señora Casilda i a continuació hi haurà les actuacions de Quim Salvat, Makuka i Punkers Love the 80’s. Com en tots els casos precedents, es tracta d’artistes del país que permet veure la bona salut que viu el panorama musical del país i la varietat de pals i gèneres que es toquen. La jornada acabarà amb una sessió de Dj Benne.

Comentaris (1)

Trending