Un duet de l’ONCA als cicles ‘Colors d’Estiu’ i a les ‘Nits d’estiu als museus’

La clarinetista Marta Urzaiz i el pianista Gerard Pastor actuen dimecres a la plaça d’Engordany i dijous al Museu Carmen Thyssen

'Femina Feminae' arriba per partida doble a Escaldes.
'Femina Feminae' arriba per partida doble a Escaldes.

La Fundació ONCA -a través del duet format per la clarinetista Marta Urzaiz i el pianista Gerard Pastor- s’estrena aquesta setmana amb el cicle Engordany a Duo, dins el cicle ‘Colors d’Estiu’ del comú d’Escaldes- Engordany, el dimecres 4 d’agost, i continua amb el cicle ON-CARRER, a Canillo, el dies 2, 4 i 5 d’agost, i  amb les Nits d’estiu als museus, el dijous 5 d’agost.

El cicle Engordany a Duo s’iniciarà el dimecres 4 d’agost, a les 7 de la tarda, a la plaça d’Engordany, amb el concert ‘Femina Feminae’ a càrrec de Marta Urzaiz (clarinet) i Gerard Pastor (piano). Es tracta d’un recital inspirat en una de les exposicions que ha acollit ell Museu Carmen Thyssen Andorra, ‘Femina Feminae. Les muses i la col·leccionista. De Piazzeta a Delaunay’, i del qual Pastor n’han creat un CD. ‘Femina Feminae’ és una obra de vuit moviments basada en quadres pintats per dones o inspirats en dones. El programa es complementarà amb peces de caire festiu per celebrar una vetllada d’estiu en una placeta típica del país.

Urzaiz i Pastor, per altra banda, també es podran escoltar a les Nits d’Estiu als Museus el dijous 5 d’agost, a les 8 de la tarda, al Museu Carmen Thyssen Andorra. En el concert es podrà escoltar ‘Femina Feminae i Les Danses Imaginàries’, un treball que compta amb dues obres noves per a clarinet i piano. A més a més, s’interpretaran peces com el ‘Clair de Lune’ de Claude Debussy o ‘Pièce en forme d’Habanera’ de Maurice Ravel. Per assistir al concert cal reserva prèvia trucant al telèfon 800 800. Pel que fa a l’ON-CARRER, el cicle arriba a Canillo i la primera actuació serà avui dilluns, 2 d’agost, a les 20 h, amb Teresina Serra- Glicmusic a la Plaça del Pui.

Etiquetes

Comentaris

Trending