Dues propostes de cinema en el marc de les ‘Nits d’estiu als museus’

Aquest dimecres, els jardins de la Farga Rossell acolliran la projecció de ‘The Monuments Men’ i la setmana vinent serà el torn de ‘Nit al Museu’

El cartell de la pel·lícula que es projectarà aquest dimecres.
El cartell de la pel·lícula que es projectarà aquest dimecres.

En el marc de les ‘Nits d’estiu als museus’ i també englobat en el tercer cicle dels ‘Museus al 7è art’, el ministeri de Cultura i Esports proposa la projecció de dos films que tracten la temàtica des de vessants diferents. Enguany serà el tercer any que els jardins de la Farga Rossell es transformaran en una sala de cinema a la fresca amb dues sessions amb les pel·lícules ‘The Monuments Men’ i ‘Nit al Museu’.

La primera projecció tindrà lloc aquest mateix dimecres, a partir de dos quarts de nou del vespre. S’oferirà el film dirigit i protagonitzat per George Clooney, que explica la història de Frank Stokes que va liderar un grup de conservadors i directius de museus per intentar salvar tresors artístics de la cultura occidental del règim nazi. Des del Govern es posa en relleu que la història toca de prop Andorra, ja que una de les peces més rellevants del patrimoni artístic del país va trobar-se en el mateix context històric.

La següent projecció tindrà lloc el dimecres 28 de juliol, també a partir de les 20.30 hores, amb la primera pel·lícula de la saga ‘Nit al museu’, un film dirigit per Shawn Levy. Narra la història del vigilant de museus Larry Daley, interpretat per Ben Stiller), que en acceptar la feina de vigilar un museu d’història veu com comencen a passar coses extraordinàries: els personatges històrics cobren vida. Sobrepassat per la situació, demana ajuda a la figura del president americà Teddy Roosevelt, interpretat per Robin Williams, per resoldre el caos i salvar el museu.

L’assistència a les sessions és gratuïta, però cal reservar entrada prèviament, ja que el nombre de places és limitat. Per reservar cal trucar al telèfon 836 908.

Etiquetes

Comentaris

Trending