Una diada sense pressa, però sense pausa

La Fira de Sant Jordi a Escaldes-Engordany ha estat dividida en tres 'estacions' i ha aconseguit l’objectiu que es buscava amb un degoteig constant de gent

Sant Jordi a Escaldes-Engordany.
Sant Jordi a Escaldes-Engordany. Pilar Candel

El temps acompanya l’ambient calmat de la Fira de Sant Jordi a Escaldes-Engordany. El Parc de la Mola, la plaça Lalín i la de les Pubilles han estat els punts escollits per a muntar les parades. A cadascuna d’elles es pot veure la temàtica que les representa, l’artesania, les flors i els llibres. Un barreja de productes que giren al voltant d’una diada que, des del comú, buscaven que fos segura i tranquil·la. Sembla que l’objectiu s’ha aconseguit amb èxit.  El degoteig de gent que hi arriba és lent, però continu.

Al Parc de la Mola hi ha els tallers per als infants i les parades institucionals; a la plaça Lalín es poden trobar editorials i a la plaça de les Pubilles activitats artesanes. A tots els punts, a més, hi ha parades de roses. La parròquia escaldenca ha plantejat una celebració molt centrada en els infants i les famílies.

Pel Parc de la Mola han de passar uns 300 infants per fer manualitats, mentre que el Prat del Roure acollirà l'espectacle 'El petit Dalí i el camí cap als somnis'. L'art també hi és present amb demostracions de pintura mural i  una 'performance' de l'artista Emma Regada. La venda de roses ja ha anat molt bé i s'han exhaurit a mig matí. El fet d'haver dividit la fira en tres espais ha provocat una mica de confusió al principi entre els assistents.

La previsió és que l'afluència de visitants augmenti durant la tarda. 

Etiquetes

Comentaris

Trending