Cultura col·labora amb els premis Els Temps de les Arts 2021

Aquest nou certamen busca estimular la cultura d’innovació en tota la geografia de parla catalana i reconèixer el talent

Presentació dels guardons
Presentació dels guardons Temps de les Arts

Govern ha arribat a un acord de col·laboració amb la Fundació Francesc Eiximenis per a l’impuls dels premis Els Temps de les Arts 2021. Aquest primer certamen vol estimular la cultura d’innovació en tota la geografia de parla catalana i reconèixer el talent de creadors i projectes realitzats en cinc àmbits artístics: arts visuals, arts escèniques, música, arquitectura i patrimoni.

L’acte de lliurament dels premis tindrà lloc el diumenge 20 de juny a través de TV3 i les televisions dels territoris implicats. Es tracta d’una entrega excepcional marcada per les necessitats d’adaptar-se a la Covid-19, però també per l’ambició d’arribar a tots els punts del territori. En el programa de cada lloc ha escollit un espai patrimonial per fer les seves desconnexions. A Andorra es farà des de la Casa de la Vall. Barcelona, Palma i València ho faran des de les seves llotges, Perpinyà des del Castell dels reis de Mallorca i l’Alguer des d’un monestir.

La convocatòria ha reunit més de 500 projectes provinents de tots els territoris de parla catalana: 39 d’arquitectura; 66 de patrimoni; 182 d’arts visuals; 114 d’arts escèniques; 56 de música clàssica i 75 de música popular. El Temps de les Arts és un portal de difusió de la cultura en català en aquests àmbits i treballa amb la col·laboració d’especialistes de cada sector.

Així, el portal fa un seguiment diari dels esdeveniments culturals i artístics més rellevants a Catalunya, el País Valencià i les Balears i, a partir d’ara, d’Andorra. S’edita en català i conté articles d’informació, reflexió i debat, crítiques, reportatges, entrevistes, notícies i una completa agenda actualitzada dels principals esdeveniments.

Comentaris

Trending