Contes i rondalles per celebrar els 17 anys de vida de Nascuts per llegir

El vestíbul de la sala Prat del Roure ha acollit l’acte, que ha comptat amb les històries i la música del guitarrista Carles Cuberes

Un moment de l'actuació de Cuberes.
Un moment de l'actuació de Cuberes.

El vestíbul de la sala Prat del Roure ha acollit aquest matí l’acte de celebració de la festa de Nascuts per llegir. La iniciativa arriba als 17 anys de vida des que es va posar en marxa per fomentar la lectura entre els infants des de ben petits. Els nens que han assistit han pogut gaudir dels contes i rondalles explicats per Carles Cuberes.

Ha estat la forma escollida per commemorar una nova edició de la iniciativa, impulsada per la Unitat de Lectura Pública i Biblioteques. S’ha volgut convidar especialment els infants que entre l’1 de juny de l’any passat i el pròxim 31 de maig han complert tres anys. D’aquesta forma, són els que passen a ser Petits Lectors. Tots ells han rebut un diploma de lector i un conte il·lustrat.

Després de l’entrega d’aquest obsequi ha estat el torn de l’espectacle ‘Un país de conte’. Durant el mateix, Cuberes ha barrejat l’explicació de rondalles i històries amb la música, fent passar una molt bona estona als assistents.

Sota el paraigua de Nascuts per Llegir, des de l’inici del projecte s’han impulsat 253 activitats per a infants d’entre zero i tres anys. Prop de 1.400 famílies s’han inscrit al programa. Actualment, en participen 200.

Comentaris (1)

Trending