El Concurs de curtmetratges RECcrea supera les expectatives

El certamen ha rebut 26 originals, en els que han treballat un centenar de joves, entre autors i col·laboradors

Cartell del concurs RECcrea
Cartell del concurs RECcrea Govern d'Andorra

El Concurs de curtmetratges RECcrea, adreçat als alumnes de tercer i quart de segona ensenyança, ha recuperat la participació d’edicions prèvies a l’esclat de la pandèmia de la Covid-19. El Servei de Política Lingüística del Ministeri de Cultura ha rebut 26 treballs, en els que han participat un centenar de joves, entre autors i col·laboradors.

La setena edició del RECcrea ha tingut dues fases formatives. Durant el curs, el guionista Albert Galindo ha fet sessions explicatives als centres escolars per orientar els alumnes en l’elaboració dels textos. Així mateix, l’Associació Ull Nu ha ofert assessorament en la creació dels curts, que segons les bases han de ser de ficció, de temàtica lliure, en llengua catalana i de no més de vint minuts.

Els autors del millor curtmetratge s’enduran un val de compra de 700 euros per a Pyrénées Andorra, els segons classificats es repartiran 500 euros i els tercers seran premiats amb 300 euros. Tots els finalistes rebran també un diploma acreditatiu i un obsequi.

L’acte de lliurament de premis tindrà lloc el dimarts 1 de juny, a l’Auditori Nacional, on es projectaran els tres millors originals. Aquests curts també es podran veure posteriorment a la televisió i es presentaran en el marc del Festival Ull Nu 2022.

Etiquetes

Comentaris

Trending