Concert de músics andorrans en benefici d’Autea

Tindrà lloc l’1 de desembre al comú antic de Sant Julià i les entrades ja estan a la venda a un preu de vint euros

Madre Tomasa serà un dels grups participants.
Madre Tomasa serà un dels grups participants.

Els grups andorrans Madretomasa, Four Flags i Juli Barrero oferiran el proper 1 de desembre a partir de les nou de la nit i a l’antiga casa comuna de Sant  Julià de Lòria un concert solidari. Els diners recaptats aniran a favor dels programes d’Associació del Trastorn de l’Espectre de l’Autisme d’Andorra (AUTEA). Les entrades tenen un cost de 20 euros i també hi ha l’opció de col·laborar via la fila zero.

Autea porta a terme diferents programes per ajudar les famílies afectades per aquesta patologia. Una de les fites més recents ha estat la creació de serveis especialitzats a les persones que tenen aquest síndrome, com ara l’obertura d’activitats d’oci i lleure específics, la iniciativa Suport a Casa o el grup TEA Femení per a dones adultes amb TEA.

Aquests reptes confirmen la voluntat de l’entitat per ser una organització d’acció social i contribuir, conjuntament amb els recursos presents en el sistema assistencial andorrà, a donar resposta a les necessitats de les persones amb TEA i les seves famílies. A través d’un comunicat, s’ha recordat que els programes d’Autea atenen fins a 55 infants i adults.

Tot això, però, necessita finançament. I aquest és l’objectiu del concert del pròxim dia 1. L’esdeveniment aplegarà diversos músics andorrans. És el cas dels grups Madretomasa i Four Flags així com de Juli Barrero. El concert s’havia de fer al centre cultural i de congressos i s’ha traslladat al comú antic de la parròquia després de l’incendi patit per la instal·lació.

Comentaris

Trending