El concert dels ‘eufòrics’ Mariona, Triquell i Edu tancarà la festa major d’Andorra la Vella

Tres dels grans protagonistes de la primera edició del programa de descoberta de cantants de TV3 actuaran el 7 d’agost amb un cost de 22.916 euros; Delafe (20.000 euros) obrirà la festa musical el dia 4, Gertrudis (13.580 euros) i Buhos (21.990 euros) actuaran el dia 5; i Melendi hauria de ser la gran estrella del dia 6

Mariona i Triquell dalt l'escenari d'Eufòria.
Mariona i Triquell dalt l'escenari d'Eufòria. TVC

El concert de tres dels grans protagonistes de la primera edició d’Eufòria, el programa de descoberta de joves cantants de TV3, seran els encarregats de tancar la festa major d’Andorra la Vella, des del punt de vista musical, el proper 7 d’agost. Com ja va avançar l’Altaveu, Mariona Escoda, Francesc Triquell i Edu Esteve seran un dels plats forts de la celebració de la capital. Melendi, que hauria d’actuar el 6 d’agost i encara s’està gestionant, hauria de ser una altra de les grans atraccions. Potser la que més.

Segons que publica aquest dimecres el BOPA arran dels encàrrecs compromesos pel comú d’Andorra la Vella, el concert dels tres artistes sorgits d’Eufòria tindrà un cost de 22.916 euros IGI a banda. Les contractacions es fan a través d’empreses de representació domiciliades al Principat. En el cas de Mariona, Edu i Triquell arriben de la ma de La Gresca, una de les firmes amb les quals treballa habitualment la corporació d’Andorra la Vella i altres administracions del Principat. Hores d’ara no està acabat de concretar el lloc on es farà el concert. Ni tampoc si serà de pagament o no.

La festa major, des del punt de vista musical, la posarà en marxa Delafe y las Flores Azules. En aquest cas, la contractació s’ha fet per la via directa i el cost, impostos a banda, és de 20.000 euros. El concert està previst per al 4 d’agost, el mateix dia que també actuarà Porto Belo, que via Gatzara es contracta per 8.050 euros. Aquesta mateixa empresa és l’encarregada d’intermediar amb els dos grans protagonistes del 5 d’agost. La segona jornada de la festa major d’Andorra la Vella comptarà amb la participació de Gertrudis i de Buhos. El catxet dels primers és de 13.580 euros i el dels segons, 21.990.

Etiquetes

Comentaris (1)

Trending