La companyia ‘Circo Elite’ arriba a Andorra

L’agrupació representarà l’obra ‘La aventura de Romeo’ a la Sala de Festes del Complex d’Encamp durant tot el mes de maig

Actors de la companyia Circo Elite
Actors de la companyia Circo Elite Comú d'Encamp

La companyia de circ d’Emotiva Produccions arriba a Andorra el pròxim per presentar la seva obra ‘La aventura de Romeo’. Des del divendres 30 d’abril fins al 30 de maig es podran gaudir d’un total de 19 funcions en cap de setmana, representades a la Sala de Festes del Complex d’Encamp. El comú de la parròquia ha col·laborat cedint les instal·lacions de forma gratuïta, amb l’objectiu d’ampliar l’oferta lúdica i familiar.

L’espectacle de circ contemporani estarà basat en la història de Romeo, un noi que aspira a ser un gran artista. Estarà format per diferents números que combinen les acrobàcies, l’humor, la imaginació i coreografies. A més, el vestuari dissenyat per l’ocasió serà el toc final que promet sorprendre a l’espectador amb una potent posada en escena. Les entrades es poden comprar a la web de Circo Eltie i tenen un preu de 9’5 euros per als infants i 15’5 euros per als adults.

Etiquetes

Comentaris

Trending