El ClassicAND arrenca al 70%

El primer concert que ha encetat el festival ha estat l’’Stabat Mater’ de Pergolesi, que s’ha aconseguit celebrar a la plaça del Consell General tot i l’amenaça de pluja constant

P

P.C

Comentaris

El primer concert del ClassicAND
El primer concert del ClassicAND

La pluja no s’acabava de decidir, però finalment ha permès que el concert se celebri a la plaça del Consell General i no s’hagi de traslladar fins al Centre de Congressos, com estava previst. L’arrencada del ClassicAND ha arribat amb certa tensió per l’aigua i amb un 70% d’entrades venudes per a l’’Stabat Mater’ de Pergolesi. S’espera que la segona jornada, que tindrà lloc a l’Auditori Nacional d’Andorra i que tindrà com a protagonista l’actriu Ariadna Gil, compti amb una mica més d’afluència.

Les entrades s’han venut fins a l’últim moment. A algunes persones els ha costat decidir-se. Amb tot i això, el primer concert ha assolit únicament el 70% o una mica més, sense arribar al 80%. La zona del darrere ha quedat poc ocupada, tenint en compte que hi havia unes 430 localitats, aproximadament. Una arrencada que no es pot considerar potent, però que s’espera que no auguri com aniran els dies següents, on s’espera que es guanyi ressò i, sobretot, espectadors. Caldrà esperar per veure si els temors del gremi musical es compleixen.

A la plaça del Consell, s’ha acollit el concert de l’ONCA, dirigida pel català Dani Espasa. Ha representat una de les peces més icònica i una de les obres del repertori sacre que acostuma a moure més emocions. L’’Stabat Mater’, de Pergolesi és una de les darreres obres del compositor i no acostuma a representar-se a l’aire lliure.

Aquest dissabte, seguint amb el festival de música clàssica, es representarà a l’Auditori Nacional d’Andorra ‘Viure/Morir’. Es tracta d’una fusió entre música i paraules que porten a una reflexió sobre la mort a partir de la vida. A l’escenari pujarà l’actriu catalana Ariadna Gil acompanyada per Lise de la Salle i Xavier de Maistre.

PHOTO 2023 06 02 16 48 07
L'assaig per a l'espectacle de dissabte

 

Etiquetes

Comentaris (5)

Trending