Cinc ponències andorranes a les Trobades Culturals Pirinenques

Tenen lloc aquest dissabte al municipi de Montaui a la Ribagorça aragonesa, coordinades per la SAC i el Centre d’Estudis Ribargorçans, amb altres organismes pirinencs.

Cartell de les jornades.
Cartell de les jornades. Altaveu

 

Dinamitzar el Pirineu, avui' d'Antoni Pol;  'Història d’un país, l’esquí i el Principat d’Andorra', de Daniel Areny; 'Museus encara...i més', de Jordi Pasques, 'La lei de conservació de medi natural, biodiversitat i paisatge del Principat d’Andorra', de Sílvia Ferrer; i ' El turisme sostenible en zones de muntanya' d'Eva Garcia són les cinc ponències andorranes que es presentaran aquest dissabte a les Trobades Culturals Pirinenques.

 

Al migdia es presentarà el llibre 'Aliances territorials pirinenques', de les 17es Trobades que es van realitzar a Andorra la Vella l’any passat en format telemàtic. La presentació a  Andorra es durà a terme el 14 de desembre.  Enguany la cita és a Montanui, a la Ribagorça aragonesa. La temàtica és molt àmplia per encabir-hi tota mena d'iniciatives del territori pirinenc, i s'ha ofert la possibilitat de fer les ponències de forma presencial o únicament per escrit.

La benvinguda anirà a càrrec d'Esther Cereza i Quintana, alcaldessa de l’ajuntament de de Montanui i consellera de la Comarca de la Ribagorça, i la presentació de les Trobades anirà a càrrec de Carles Barrull Perna, secretari general del Centre d'Estudis Ribagorçans, i Àngels Mach, presidenta de la Societat Andorrana de Ciències. 

 

 

Etiquetes

Comentaris

Trending