Casa de la Vall, escenari d’un espectacular videomàpping

La iniciativa la impulsen conjuntament l’ambaixada francesa i el festivall Ull-Nu i es podrà tornar a veure dimecres i hi haurà un segon espectacle divendres i dissabte a la plaça Coprínceps

La Casa de la Vall ha estat l'escenari del videomapping.
La Casa de la Vall ha estat l'escenari del videomapping.

Casa de la Vall s’ha convertit aquest dimarts en l’escenari d’un espectacular mapping, en el marc d’una iniciativa conjunta entre l’ambaixada francesa i el festival Ull-Nu. L’espectacle es podrà tornar a veure demà. Posteriorment, hi haurà una iniciativa similar a la façana de l’hotel Santa Anna d’Escaldes-Engordany.

Es tracta de les Nits del videomapping, organitzades conjuntament per la seu diplomàtica gal·la i el festival. HI ha dos espectacles; el primer és el que s’ha pogut contemplar des de la plaça del Consell.

La representació, d’uns tres minuts de durada, s’ha fet cada quart d’hora sobre el fons de Casa de la Vall. A cadascuna d’elles hi podia assistir un màxim de 70 persones. ‘Emersive’ és el seu títol i és obra del col·lectiu Arcaan. Es tracta d’un sol pla seqüència que juga amb quadrícules geomètriques, formes de poli baix i fractals, basades en l’arquitectura de l’històric edifici.

La iniciativa tindrà una segona representació aquest dimecres. Ja el divendres i dissabte, les Nits del Videomàpping canviaran d’indret i es traslladaran a la plaça Coprínceps d’Escaldes. Allà, es projectarà l’espectacle ‘Prism’ sobre la façana de l’hotel Santa Anna. En aquest cas, es tracta d’una obra de Jeremy Oury.

Etiquetes

Comentaris (1)

Trending