Casa Rull incorpora un audiovisual i la il·luminació més sostenibles

Els dos aspectes havien patit el pas del temps, en no ser modificats des de la inauguració el juny del 2000

Casa Rull, Sispony, Principat d'Andorra
Casa Rull, Sispony, Principat d'Andorra

El museu Casa Rull ha adequat la part audiovisual de la visita al museu a les noves tecnologies. Inclou una il·luminació immersiva, amb tècniques actualitzades que afavoreixen la transmissió del contingut de les imatges. A més, s'ha canviat la il·luminació de la casa-museu per una de més sostenible substituint les bombetes per LEDS i per aparells energèticament més eficaços.

Amb el nou audiovisual es vol emfatitzar l’emotivitat de les fotografies, que amb una mirada nostàlgica transporten al visitant al passat de la casa. A més, s'ha canviat la il·luminació de la casa-museu per una de més sostenible. La substitució de les bombetes per LEDS també suposa un pas molt important cap a l’estalvi. Els dos aspectes havien patit el pas del temps, en no ser modificats des de la inauguració el juny del 2000.

Aquest audiovisual forma part de la visita a la Casa Rull, que es pot visitar amb servei d'audioguies i visites guiades. Durant els mesos de juliol i agost es pot visitar fins a les 7 de la tarda i també és l'escenari de la programació Nits d'estiu. De fet, el pròxim 19 d'agost acollirà a l'hort de la casa un tast de gelats artesanals, una ocasió immillorable per descobrir i gaudir dels avenços museístics de l'equipament.

Etiquetes

Comentaris

Trending