Caroline Chemarin publica 'Louise et la poupée de madras', un llibre infantil

Ha estat elaborat amb la col·laboració de Clémence Bugnicourt, una il·lustradora que treballa en 3D

Comentaris

Portada de llibre.
Portada de llibre. Altaveu

L'escriptora, professora al Lycée Comte de Foix, Caroline Chemarin ha publicat el llibre infantil 'Louise et la poupée de madras​' a l'editorial Orphie, un projecte que va iniciar l'any 2017.  Ha estat creat amb la col·laboració de Clémence Bugnicourt, una il·lustradora que treballa en 3D. Chemarin va guanyar recentment el premi Méditerranée Roussillon amb el seu llibre 'Facéties' et paysages contés en Pyrénées Orientales' que inclou el relat 'Engolasters, le lac qui mange les étoiles'.

Chemarin i Bugnicourt ja van col·laborar en un projecte durant el confinament, un Sant Jordi digital destinat als residents en un centre en un centre sanitari per a la gent gran. "Va ser un treball molt agradable: el personal sanitari preguntava als residents sobre les seves preferències i les coses que els agraden i els autors escrivien històries. Entre els escriptors que van participar hi ha Hélène Legrais i Gilles Vincent.

Aquesta autora i professora originària de Perpinyà escriu poemes, novel·les i contes. Promou, amb altres docents, esdeveniments culturals al Lycée Comte de Foix com les conferències dels escriptors Eugène Ébode i Hélène Legrais, o del fotoperiodista Georges Bartoli. El Méditerranée Roussillon pot anar acompanyat d'altres premis ja que Caroline Chemarin és candidata en altres cites.

'Louise et la poupée de madras​' narra les peripècies d'una nena que neix durant les festes de Carnaval.

 

 

Comentaris

Trending