El Canòlich Music tanca amb 1.500 participants

L’organització fa una valoració molt positiva de la desena edició del festival, després de dues edicions complicades marcades per les restriccions de la pandèmia

Comentaris

Un instant de la missa final del festival.
Un instant de la missa final del festival. BISBAT D'URGELL

El Canòlich Music 2022 ha tancat edició amb la participació de 1.500 joves. Una xifra molt positiva per commemorar els deu anys de vida del festival, que ha tancat amb la missa jove celebrada a la parròquia de Sant Julià, que es va omplir de gom a gom. El certamen artístic però també de difusió de valors demostra, doncs, que té un molt bon estat de salut.

El tancament del Canòlich s’ha viscut aquest dissabte, posant fi a tres jornades de música que ha congregat una important participació de joves i adolescents. Fins a 1.500, segons s’ha informat des de l’organització. Ha ajudat, evidentment, el cartell, amb dos artistes de renom com Miki Núñez i Cesc Sansalvadó, però també els grups Grilex i Meraki.

A banda, des del bisbat d’Urgell es remarca que, més enllà dels concerts, el festival ha arribat també a les classes. I que l’església de Sant Julià s’ha convertit en l’escenari de moltes d’aquestes actuacions. El rector de la parròquia, Pere Chisvert, ha fet una valoració molt bona dels resultats del festival, després de dos anys de moltes dificultats per a organitzar-lo a conseqüència de les restriccions per la pandèmia.

Comentaris (1)

Trending