El Canòlich Music renova la seva imatge amb un estil més modern i contemporani

El nou logotip és un cub en perspectiva que ajunta les lletres ‘c’ i ‘m’ i el rector de la parròquia de Sant Julià de Lòria, mossèn Pepe Chisvert, ha mostrat el desig de “continuar creixent i adaptant-nos a les expectatives dels joves”

Comentaris

Joves amb el nou logotip del Canòlich Music.
Joves amb el nou logotip del Canòlich Music.

El festival de música cristiana, Canòlich Music ja treballa en l’onzena edició i una de les novetats serà la renovació de la seva imatge, que segons els organitzadors “reflecteix l’evolució de l’esdeveniment al llarg dels anys”. El nou logotip és un símbol que uneix la lletra ‘c’ i ‘m’ tot fent una forma de cub en perspectiva.

Mossèn Pepe Chisvert ha explicat que, des dels seus inicis el novembre del 2013, “el Canòlich Music s’ha destacat per oferir una experiència única i diversa per als seus participants”. Considera que amb aquesta nova imatge gràfica d’un cub en perspectiva que es projecta cap al futur, “el certamen continua el compromís d’innovar i sorprendre la seva audiència, joves i adults, mantenint sempre el seu esperit original i autèntic”.

Nou logo del Canòlich Music.
Nou logo del Canòlich Music.

El rector de la parròquia de Sant Julià de Lòria ha mostrat el desig de “continuar creixent i adaptar-nos a les expectatives dels joves, sense perdre l'objectiu de les primeres edicions: crear  un espai d’encontre i de comunicació entre els joves i realitzar alhora una trobada d'artistes i de grups musicals". El cartell de l’onzena edició i la nova pàgina web està previst que es presentin d’aquí a unes setmanes.

Comentaris

Trending