Cancel·lada definitivament l’edició 2020 del Jambo Street Music

Es va ajornar del juny a la segona setmana de setembre però l’evolució sanitària ha portat l’organització a suspendre definitivament el certamen

Un dels concerts de l'edició 2019 del Jambo Street Music.
Un dels concerts de l'edició 2019 del Jambo Street Music. ARXIU

Aquest 2020 no hi haurà, definitivament, Jambo Street Music. El certamen musical que se celebra al nucli històric d’Andorra la Vella s’havia de fer just abans de Sant Joan. Ja es va posposar per la segona setmana de setembre degut al coronavirus. I, al final, i vista l’evolució sanitària, definitivament s’ha cancel·lat l’edició d’enguany del festival.

La decisió s’ha adoptat aquest dijous. L’organització i els patrocinadors “hem intentat fins a l’últim moment que aquesta edició fos una realitat, però l’evolució de la situació sanitària fa inviable el desenvolupament del Jambo amb l’esperit que el caracteritza”. El Jambo Street Music s’havia d’haver celebrat el cap de setmana anterior a Sant Joan, però el mes d’abril, veient els esdeveniments provocats per la COVID 19, es va prendre la decisió de posposar l’edició del 2020 al segon cap de setmana de setembre "esperant que la situació millorés”.

Un dels motius principals “que ens empenyia a mantenir viva l’edició del 2020 eren els músics, un col·lectiu que, com molts altres, està essent perjudicat per les circumstàncies”, explicita l’organització en un comunicat emès per anunciar la cancel·lació del festival. “Malauradament la situació sanitària no ha millorat i ens ha forçat a prendre aquesta dolorosa decisió.”

Els promotors del certamen asseguren que “ja estem treballant en l’edició del 2021, en la que ens agradarà comptar amb tots els grups que estaven convocats per aquest any i amb el públic fidel amb qui aquest any no podrem compartir un cap de setmana de cultura, música i bon ambient pel centre històric d’Andorra la Vella. Us adrecem doncs a la pròxima edició del Jambo Street Music, els dies 17, 18, 19 i 20 de juny del 2021”.

Comentaris

Trending