Bob Sinclar llueix èxits ‘dance’ a Soldeu i indigna amb la bandera espanyola

El Mountain Music passa amb nota els nous protocols sanitaris per mirar de minimitzar la propagació del coronavirus

Un moment de l'actuació de Sinclar.
Un moment de l'actuació de Sinclar. ANDORRA TURISME

Si Mònica Naranjo va decebre, Bob Sinclar ha fet reviscolar, com era d’esperar, el Mountain Music Festival. No als nivells d’assistència d’Armin van Buuren però poc li n’ha faltat. El DJ francès ha fet les delícies dels seus seguidors i també dels no tant seguidors punxant els seus millors èxits ‘dance’, que han omplert de llum i so la plataforma esquiable de Soldeu degudament transformada per a l’ocasió. Sense voler-ho, però, Sinclar ha fet indignar una part dels assistents, els de casa, voleiant una bandera espanyola.

Sinclar ha respost a les expectatives i més hi tot, en un cap de setmana amb molta presència francesa amb el Tour com a bandera. A més, amb el concert del DJ gal s’ha posat en marxa el nou protocol de seguretat destinat a minimitzar la possibilitat de transmissió del virus en un moment especialment sensible. Les fonts consultades han assegurat que les mesures han passat la prova amb nota. També els controls que s’han muntat per garantir que el públic no entrés al recinte en fase infectiva de la Covid.

El que no s’ha ‘controlat’, per dir-ho d’alguna manera, és que els assistents acudissin a l’espai del Mountain Music amb banderes. I un dels espectadors ha acabat facilitant en la recta final del concert una bandera espanyola a Sinclar que el DJ francès, segurament sense tenir clar de què es tractava, ha fet voleiar uns segons abans de lligar-se-la al coll, davant la indignació d’una part del públic, que ha deixat anar alguna xiulada. L’actuació, però, ha convençut i molt.

bon sinclar
L'escenari del Mountain Music amb alguns dels assistents al concert.

 

Comentaris (20)

Trending