El Bici Lab s’estrena en l’àmbit cultural en la presentació d’un recull de ponències del Pirineu

El volum recull els articles de les 18es Trobades Pirinenques del 2021, organitzades per la Societat Andorrana de Ciències (SAC)

Comentaris

Santesmases, Marsol, Ubach i Mach durant la presentació del llibre aquest dilluns al Bici Lab.
Santesmases, Marsol, Ubach i Mach durant la presentació del llibre aquest dilluns al Bici Lab. DEMÒCRATES

El Museu Bici Lab d'Andorra la Vella ha acollit aquest dilluns la presentació del llibre 'Accions dinamitzadores al Pirineu' que recull les ponències de les 18es Trobades Culturals Pirinenques del 2021, coordinades per la Societat Andorrana de Ciències (SAC).  És l'estrena del Bici Lab en un acte cultural.

El llibre recull els articles de les 20 ponències presentades presencialment en les 18es Trobades Culturals Pirinenques, a la sala de plens de l’ajuntament de Montanui, a la Ribagorça, l’octubre del 2021 i de les 13 més no presencials. Aquestes trobades estan coordinades per la Societat Andorrana de Ciències (SAC).

En la publicació es detallen diferents projectes que es realitzen a banda i banda del Pirineu, entre els quals, quatre d’autors andorrans, i els altres de l’Alt Urgell, de Cerdanya, de la Ribagorça, del Ripollès, del Berguedà, Aran, el Rosselló i d’altres territoris de la serralada. La cònsol major d'Andorra la Vella, Conxita Marsol ha donat la benvinguda als assistents en un acte que ha comptat amb la participació de la ministra d'Exteriors, Maria Ubach, de la presidenta de la SAC, Àngels Mach i de Josep Santesmases, president de la Coordinadora de Centres d’Estudis de Parla Catalana.

Comentaris

Trending