Beth, Helena Marsol i Lluís Cartes omplen la Massana de ritme i cançons

El Sant Antoni Música, el SAM s'ha iniciat aquest dissabte a la tarda a les Fontetes i continua diumenge amb una matinal de corals i jazz-bossanova

Comentaris

Helena Marsol durant la seva actuació d'aquest dissabte a la Massana.
Helena Marsol durant la seva actuació d'aquest dissabte a la Massana. EDUARD COMELLAS/COMÚ DE LA MASSANA

El Sant Antoni Música, el SAM s'ha iniciat aquest dissabte a la tarda a les Fontetes amb Helena Marsol,Beth, i Lluís Cartes. Marsol és l’única artista que repeteix cartell del SAM. Aquest cop ho ha fet acompanyada d’Eugènia Correia, una cantant laurediana, molt popular pels seus concerts on-line durant el confinament i guanyadora de premis com Talentejant i MovLab. Posteriorment ha estat el torn de Beth.

La cantant catalana, després d'anys de silenci discogràfic va reaparèixer el 2021 amb 'Origen' (U98 Music, 2021). És un treball ple de melodies purament pop cantades amb la delicadesa interpretativa que caracteritza l’artista de Súria. La primera jornada ha continuat amb una vetllada de rock amb la banda de Torrelles de Llobregat Fénok i la nova banda andorrana Waver.

Lluís Cartes, per la seva part, ha portat la proposta més poètica. En el seu nou projecte, 'Poetes', Cartes entrellaça la seva música amb poesies com 'Dona’m la mà', de Joan Salvat-Papasseit ,'Autopsicografi'”, de Fernando Pessoa, o sonets de Shakespeare. L'han acompanyat a l'escenari Oriol Vilella i Albert Freixas.

El diumenge arrencarà amb una matinal de corals al Teatre de Les Fontetes amb diverses agrupacions com l'Orfeó Lleidatà, l'Orfeó Andorrà, la Coral Sant Antoni, la Coral Orenetes, la Coral Casamanya i l'Andorra Gospel Cor. Finalment, un vermut musical a càrrec del duet massanenc de jazz-bossanova Green Note clourà aquesta segona edició del SAM Festival.

Etiquetes

Comentaris

Trending