L’arquitecta i artista Anna-Mari Kursawe inicia l’estada de tres setmanes a Faber Andorra

L’alemanya romandrà durant tres setmanes a les instal·lacions per continuar treballant en un projecte per crear obres plàstiques que exploren la relació entre territori i turistes

Anna-Maria Kursawe.
Anna-Maria Kursawe.

La residència Faber Andorra té un nou artista com a resident. És l’arquitecta alemanya Anna-Maria Kursawe, que ha iniciat aquest dilluns una estada de tres setmanes. Hi romandrà fins al 21 de juliol, que li servirà per seguir treballant en el projecte ‘Lloc de trànsit’, ja començat a Barcelona i que consisteix en la creació d’obres plàstiques que exploren la relació entre els territoris i els turistes.

La temàtica escollida, doncs, és força adient al país. Kursawe, amb la seva estada al país, té com a objectiu explorar a través del dibuix i de l’aquarel·la els punts de contacte entre la cultura global i la regional, tenint en compte que Andorra és també un centre d’atracció turística per a milions de persones.

A més, se servirà d’un dels Tallers d’art ubicats al mateix immoble que la residència massanenca. Les obres que produeixi li serviran de material d’arxiu per a les seves creacions, que executaran en una elaborada pintura al tremp d’ou sobre fusta al seu estudi d’Alemanya.

D’altra banda, les artistes visuals andorranes Alícia Luño i Emma Regada són les candidates seleccionades per fer estada a la residència Faberllull Olot aquesta tardor. Pel que fa a la nova convocatòria per a creadors/es i investigadors/es d’Andorra, s’ofereix una altra plaça a Faber Olot del 21 de novembre a l'1 de desembre per treballar en projectes individuals, compartir experiències amb la resta de residents internacionals i establir contactes i fer col·laboracions amb professionals de Catalunya.

Etiquetes

Comentaris

Trending