Andorra Turisme i el comú de Canillo, molt pendents dels contagis per l’Andorra Mountain Music

De moment el cicle de sis concerts que s’han de fer cada dissabte entre l’1 d’agost i el 5 de setembre manté el format amb què es va dissenyar, però els propers dies poden canviar coses

Sis artistes entre l'1 d'agost i el 5 de setembre haurien d'actuar al Principat.
Sis artistes entre l'1 d'agost i el 5 de setembre haurien d'actuar al Principat. VISITANDORRA.COM

El cònsol de Canillo, Francesc Camp, ha admès aquest diumenge que des de la corporació van ser els primers, una vegada detectats nous casos positius de coronavirus al país, en demanar a Andorra Turisme quina incidència poden tenir aquests petits brots en la celebració de l’Andorra Mountain Music, que té com a escenari en cinc dels sis concerts previstos la plataforma esquiable de Soldeu. “Ens han dit que de moment tot es manté igual.”

Camp ha reconegut que els propers dies seran clau. El primer dels concerts, de Mónica Naranjo, està programat per a l’1 d’agost. De fet, el cicle va del primer dia del mes que ve fins al 5 de setembre. De dissabte en dissabte. Sis actuacions pensades per a un aforament màxim de 4.000 persones. Ara mateix, per molt espai que hi hagi, sembla una bestiesa. Sols cal veure amb quins aforaments s’està treballant en altres indrets amb grups que poden portar tants o més espectadors que les bandes, els grups o els artistes previstos per a l’Andorra Mountain Music.

El cònsol canillenc ha explicat que estaran al que digui el Govern i Andorra Turisme. Si va endavant, perfecte. I si s’ha de cancel·lar, s’haurà d’assumir com s’estan assumint altres cancel·lacions. El projecte presentat fa poques setmanes com a substitut de l’espectacle estival del Cirque du Soleil té un cost d’uns 800.000 euros. No se sap si hi ha una clàusula de retorn de les quantitats dineràries que s’hagin pogut avançar en cas de suspensió per raó sanitària dels concerts.

El cartell del festival.

Relacionat

Mónica Naranjo, Texas, Beret, Bob Sinclair i Ainhoa Arteta, concerts per atreure turisme a l’agost

Andorra Turisme també ha assegurat a l’Altaveu que per ara tot es manté igual. Una altra cosa és la resposta a quantes reserves hi pot haver hores d’ara. De moment, silenci. De fet, quan hom intenta fer una reserva, almenys si ho fa al marge del paquet amb hotel, no ha de triar lloc on seure ni se li assigna tampoc, en principi, un espai concret. Naranjo, Don Diablo, Beret, Texas, Bob Sinclair i Ainhoa Arteta són els artistes que haurien d’actuar entre Soldeu i la plaça del Consell General en el cas de la soprano basca.

Comentaris (5)

Trending