Andorra tornarà a acollir el Campus universitari de la llengua catalana

Serà entre els dies 31 de juliol i 7 d'agost a Encamp, i està obert a qualsevol estudiant de grau superior no catalanoparlant

Cartell del Campus universitari.
Cartell del Campus universitari. ALTAVEU

Andorra tornarà a acollir el mes de juliol el Campus universitari de la llengua catalana. Serà entre els dies 31 de juliol i 7 d'agost a Encamp. Està obert a qualsevol estudiant universitari no catalanoparlant interessat en el català i en la cultura que s’hi expressa. Als participants se’ls lliurarà un certificat d’assistència i aprofitament, sempre que hagin estat present a un 90 % de les classes.

El Campus universitari de la llengua catalana, fruit de la col·laboració entre el Govern i l'Institut Ramon Llull, ofereix als estudiants, gràcies als cursos de llengua i a la participació en un ampli ventall d’activitats culturals i de lleure, la possibilitat d’integrar-se en el teixit social i el context natural de Catalunya i Andorra. Aquesta immersió lingüística i cultural a cavall entre Girona i Andorra, permet als participants poder viure plenament en català durant uns dies.

El curs gira al voltant de la cultura dels països que s’expressen en llengua catalana amb professorat especialitzat (sociolingüística, art, literatura, geografia i història, arquitectura, medi natural, etc.). Els vespres i els caps de setmana l’oferta diversa d’activitats culturals i de lleure propicia el coneixement de Catalunya i Andorra (excursions i itineraris culturals, visita de monuments històrics, exploració d’espais naturals, etc.).

 

Etiquetes

Comentaris (2)

Trending