Andorra s’estrena a la Feria del Libro de Madrid

La ministra Bonell participa a la inauguració del certamen literari i editorial, on ha coincidit amb el seu homòleg espanyol Iceta

Mònica Bonell, al centre, mostrant a dirigents espanyols la producció editorial andorrana.
Mònica Bonell, al centre, mostrant a dirigents espanyols la producció editorial andorrana. sfga

La ministra de Cultura, Joventut i Esports, Mònica Bonell, acompanyada de l’ambaixador d’Andorra a Espanya, Vicenç Mateu, ha visitat aquest divendres la Feria del Libro de Madrid, i en especial, l’estand d’Andorra impulsat i coordinat a través de l’Àrea de Lectura Pública i Biblioteques. Aquesta és la primera vegada que Andorra participa oficialment a la fira amb la localització d’un estand on es recullen els títols publicats al país.

L’estand número 5 de la zona internacional, ubicat al Parque del Retiro, agrupa el Govern d’Andorra i editors membres de l’Associació d’Editors d’Andorra i s’hi ofereixen prop de 100 títols en català i castellà. La participació a la 82a Feria del Libro de Madrid permet promoure el sector editorial andorrà, presentar les publicacions que directament o indirectament s’han fet amb suport institucional i, d’aquesta manera, exposar i donar a conèixer a públics diferents la varietat d’escriptors i editors del país. Així també ho ha reconegut la ministra Bonell durant la visita a l’estand andorrà.

FeriaLibroM4
La comitiva andorrana davant l'estand.

La Feria del Libro de Madrid és un dels esdeveniments literaris més importants de l’estat espanyol, organitzat per l’Associació de Llibreries de Madrid, en estreta col·laboració amb l’Associació d’Editors de Madrid i l’Associació de Distribuïdors FANDE.

Així, i de forma paral·lela, la ministra ha mantingut una trobada informal amb el seu homòleg espanyol, Miquel Iceta. També hi eren presents l’alcalde de Madrid, José Luis Martínez-Almeida; la consellera de Cultura, Turisme i Esports de la Comunitat de Madrid, Marta Rivera de la Cruz; el president de la Feria del Libro, Enrique Pascual; la directora de la Feria del Libro, Eva Orúe:  i la directora general del Libro, María José Gálvez.

Etiquetes

Comentaris (1)

Trending