Ajornat el concert d’El Pot Petit de la Temporada 2020 de l’Auditori

El ministeri de Cultura i Esports ha pres la decisió per motius de seguretat i responsabilitat vistes les noves mesures excepcionals adoptades pel Govern per frenar els contagis de la Covid-19

Un dels espectacles d'El Pot Petit.
Un dels espectacles d'El Pot Petit. EL POT PETIT

El  ministeri de Cultura i Esports, per motius de seguretat i responsabilitat vistes les noves mesures excepcionals adoptades pel Govern per frenar els contagis de la Covid-19, ha decidit posposar el concert infantil d’El Pot Petit previst per al proper 24 d’octubre i programat dins la Temporada 2020 de l’Auditori Nacional d’Andorra.

 

A l’espera de l’evolució de la pandèmia per fixar una nova data per al concert, es retornaran els imports de les entrades venudes. Per a qualsevol aclariment o complement d’informació respecte a la devolució de les entrades, es pot contactar amb el ministeri de Cultura a través de l’adreça cultura@govern.ad.

Amb una trajectòria de més de 10 anys en el sector, El Pot Petit ha fet més de 1.000 concerts i ha produït 4 discos dels quals se n’han venut més de 20.000 còpies. Els seus vídeos ja passen les més de 75 milions de visualitzacions al youtube. L’any 2019 van treure el primer llibre basat en la història d’una de les seves cançons del qual ja se n’han fet 7 edicions. A més, han col·laborat amb diferents editorials en l’àmbit educatiu creant diferents materials musicals per a les escoles.

Etiquetes

Comentaris

Trending