Ajornat el concert 'De pel·lícula!' per la declaració de dol nacional de diumenge

S'havia de fer aquest diumenge, a les 12 h a l’Auditori Nacional d’Andorra a Ordino amb l'actuació d'un quartet de cordes de l'ONCA

Cartell del concert.
Cartell del concert. Altaveu

L’Associació Festivals d’Ordino ha comunicat l’ajornament del concert 'De pel·lícula!' previst per aquest diumenge, a les 12 h a l’Auditori Nacional d’Andorra. S'ajorna per la declaració del diumenge 20 de desembre del 2020, com a dia de dol nacional per la mort de l'excap de Govern, Òscar Ribas Reig.


 

La nova data del concert es comunicarà en breu. D’aquesta manera, el comú d’Ordino i la Fundació Crèdit Andorrà se sumen a les
mostres de condol d'Òscar Ribas. El concert havia d'anar a càrrec d’un quartet de cordes de l’Orquestra Nacional Clàssica d’Andorra, format per Francesc Planella i Àlex Arajol (violins), Elias Porter (viola) i Carolina Bartumeu (violoncel).

En el programa hi figuraven temes tan coneguts com la banda sonora de James Bond, 'Harry Potter i la pedra filosofal', 'Moon River', 'Malson abans de Nadal', 'Eduard Manstisores', 'Els set magnífics', 'La missió', 'L’èxtasi de l’or', 'Cinema Paradiso', 'El bo, el lleig i el dolen't, 'Fins que li va arribar l’hora', 'Els Gremlins', i 'El Tango de Roxanne' de 'Moulin Rouge'. La selecció musical i arranjaments són a càrrec de Francesc Planella, sota la direcció escènica, dramatúrgia i selecció de textos, de Joan Hernández.

Etiquetes

Comentaris

Trending