Ajornada la representació de l'obra 'Intra muros' a la Saison culturelle

La funció estava programada el pròxim dia 19 i no es podrà dur a terme per les restriccions de circulació imposades en el territori francès

Comentaris

Els cinc actors de l'obra en escena a París.
Els cinc actors de l'obra en escena a París. LA PÉPINIÈRE

L'ambaixada de França ha anunciat aquest dimarts l'ajornament de l'obra de teatre 'Intra muros' que s'havia de representar el pròxim dia 19 en el marc de la Saison culturelle 2020-21, i en col·laboració amb el comú d'Encamp. Les restriccions de circulació en el territori francès a causa de la pandèmia de la Covid-19 han obligat a l'ajornament.

'Intra Muros'  és la quarta obra del premiat director Alexis Michalik després de 'Porteur d'Histoires', 'Le cercle des illusionnistes', 'Edmond et Une histoire d'amour'. La peça ha estat vista per més de 200.000 espectadors. Michalik és el nom de moda del teatre francès. Té cinc obres en cartell de manera simultània a Parí i ha guanyat el prestigiós premi Molière al millor director per 'Une histoire d'amour'. Ha treballat a la televisió i al cinema.

L'acció d''Intra Muros' es desenvolupa en una presó quan un director teatral, acompanyat per una treballadora social, vol promoure un taller de teatre. El problema és que només dos dels reclusos s'hi apunten: Kevin i Ange.

Etiquetes

Comentaris

Trending