Ainhoa Arteta interpreta peces de compositors espanyols a Andorra la Vella

El seu concert és l’únic que s’ha mantingut en el programa Andorra Mountain Music que s'havia de dur a terme a Soldeu i que s'ha traslladat al 2021

Ainhoa Arteta ha actuat a la plaça del Consell General.
Ainhoa Arteta ha actuat a la plaça del Consell General. PERE MOLES/TWITTER

La soprano basca Ainhoa Arteta ha actuat aquest dissabte a la plaça del Consell General d’Andorra la Vella en l’únic recital que s’ha pogut fer en el programa Andorra Mountain Music que s'havia de dur a terme a Soldeu i que s'ha traslladat al 2021.

Arteta ha interpretat peces de compositors espanyols com Albéniz, García Abril, Mompou o Granados en la seva setena actuació des que es va aixecar el confinament. El format dels concerts permet la seva celebració tot respectant les mesures sanitàries i de distanciament.

La soprano és una de les veus més reconegudes de l’actual panorama líric internacional. combina les actuacions operístiques amb recitals i concerts. Alguns dels més recordats són el que va oferir a la Casa Blanca, el seu debut a la Royal Opera Covent Garden de Londres o el concert de Baalbeck (Líban), en els dos darrers casos juntament amb Plácido Domingo.

Al llarg de la seva carrera ha guanyat diferents concursos, com ara el Metropolitan Opera National Council Auditions de Nova York i el Concours International de Voix d’Opera Plácido Domingo de París.

 

 

 

Etiquetes

Comentaris

Trending