‘42 segundos’ s’estrenarà el 2 de setembre

La pel·lícula, que recrea la història de la selecció espanyola de waterpolo que va participar als Jocs de Barcelona, ja té el primer tràiler, on es veuen algunes escenes rodades a Andorra

https://www.youtube.com/watch?v=2dI-iGoYhAw

2 de setembre. Aquesta és la data escollida per a l’estrena a cinemes de ’42 segundos’. La pel·lícula, que recrea la final de la competició de waterpolo als Jocs Olímpics de Barcelona es va rodar en part a escenaris d’Andorra, com ara el centre esportiu del Pas de la Casa. El film està dirigit per Dani de la Orden i Àlex Murrull i protagonitzada, entre altres, per Jaime Lorente i Álvaro Cervantes.

La distribuïdora de la pel·lícula, la branca espanyola d’Universal, ha fet públic el primer tràiler. I, al mateix temps, ha donat a conèixer el dia en què el títol arribarà a la cartellera. Serà el 2 de setembre. És a dir, poc més de dues dècades després dels fets que narra: la final entre Espanya i Itàlia als Jocs del 1992.

Marot i la directora d'Esports, Infància i Joventut del comú, Maribela Moreno, amb l'actor Jaime Lorente.

Relacionat

El centre esportiu del Pas acull el rodatge de ’42 segundos’

En la producció ha col·laborat l’empresa andorrana Imminent Produccions i també compta amb una subvenció de 80.000 euros del Govern. El passat hivern, algunes de les escenes es van rodar a diferents llocs del Principat, que ara es poden veure en les imatges recollides al tràiler.

És el cas de la piscina i el gimnàs del centre esportiu del Pas de la Casa. També d’algunes carreteres i escenaris a l’aire lliure, on els actors, liderats per Lorente i Cervantes, van gravar a les ordres dels directors, Dani de la Orden i Àlex Murrull.  

Comentaris

Trending