'Cultura per a confinats' proposa una òpera per televisió

'La corte del faraón' s'emet pel canal 168 de la fibra òptica

Comentaris

-
-
L'òpera 'La corte del faraón' s'emetrà aquest diumenge a partir de dos quarts d'una pel canal 168 de la fibra òptica i per Lòria TV. És una proposta de l'Associació Andorra Lírica en el marc de 'Cultura per a confinats'. Aquesta òpera va tancar la tercera temporada d'òpera a l'Auditori Claror de Sant Julià de Lòria. Es tracta d'una barreja de sarsuela, revista, opereta i vodevil que té com a teló de fons Egipte.

L'espectacle va guanyar el premi atorgat per Ars Mediterranea (secció Espanya) en la categoria musical. El guardó, es va lliurar en una gala Vilanova i la Geltrú, L'òpera està protagonitzada per Joanina Salvador (Lota), Joel Pla (Casto José), la soprano Ximena Agurto (la reina), el tenor Rafael Miralles, autor de l’escenografia i  també director d’escena (el faraó), i el baríton Xavier Fernández (Putifar).

Aquesta peça va suposar el debut de nou cantants del cors de l’òpera, al costat del baríton Guillem Forné (el sacerdot), de l'Esbart Laurèdia i del cor de les noies del María Moliner. El repartiment es completa amb la soprano Eva Sauret (Raquel), Francisco Amat (el coper) i Pere Tomàs (Ismaelita), amb Jaume Torra a la coreografia i Daniel Casanova a la direcció musical.

 

 

Comentaris (1)

Trending