Cultura demana que no es sol·liciti el retorn de les entrades per afavorir el sector

El ministeri i el Servei d'Atenció al Consumidor impulsaran una campanya a les xarxes socials per promoure el consum responsable i solidari

-
-
El ministre portaveu, Eric Jover ha informat aquest dimecres que el ministeri de Cultura i Esports i el Servei d'Atenció al Consumidor impulsaran una campanya a les xarxes socials per promoure el consum responsable i solidari en relació amb els actes culturals cancel·lats o posposats.

Jover ha explicat que el sector cultural està patint també els efectes provocats per la crisi generada per la pandèmia de la Covid-19. Entre els espectacles que han estat ajornats n'hi ha a l'Auditori. De tota manera, des del Govern es recorda que el consumidor té dret al retorn dels diners si un concert, una obra de teatre o qualsevol altre espectacle no es pot fer en la data fixada.

En referència a les decisions adoptades pels governs de França i d'Espanya sobre el curs escolar 2019-20, el ministre portaveu ha explicat que les decisions acadèmiques com la represa de les classes o l'avaluació dels alumnes, "són potestat de cada sistema educatiu" i que "el sistema andorrà està "a l'expectativa" de com evoluciona la situació.

 

 

 

 

Etiquetes

Comentaris (3)

Trending