Cues quilomètriques als dos costats de la frontera amb França

Aquest dissabte hi ha importans retencions des del Pas de la Casa

Cues per entrar a Andorra des de França aquest cap de setmana
Cues per entrar a Andorra des de França aquest cap de setmana
Aquest cap de setmana amb tres dies festius està marcat per les importants retencions a banda i banda de la frontera amb França. Divendres la retenció per entrar a Andorra va arribar més enllà de l'Ospitalet i aquest dissabte les cues són significatives des del Pas de la Casa on van a fer les compres la majoria dels visitants francesos.

En alguns moments d'aquest dissabte les retencions per sortir d'Andorra en direcció França han superat els quatre quilòmetres. També han estat importants, durant el matí, d'entrada però no tant com divendres quan els vehicles ja es van aturar des de la població de l'Ospitalet.

A més de la festivitat de Tots Sants, l'entrada massiva de vehicles francesos coincideix amb un nou augment del preu del tabac en aquell país i que suposa més de 50 cèntims per paquet arribant ja als 10 euros. A Andorra, el client de França compra el cartró un 30 o un 40% més barat. Davant dels problemes per sortir del país, alguns turistes francesos han optat per desplaçar-se fins a la frontera del Runer on també s'han registrat cues però menys importants.

 

Comentaris (1)

Trending