Crítiques a la Cambra de Comerç per 'vendre' com una eina nova "una empresa privada"

Comentaris

Crítiques a la Cambra de Comerç per \'vendre\' com una eina nova \"una empresa privada\"
Crítiques a la Cambra de Comerç per \'vendre\' com una eina nova \"una empresa privada\"

“El Registre Andorrà de Morositat no és una eina, és una empresa.” Aquest és l’argument usat per diferents persones que han criticat que la Cambra de Comerç estigui promovent una firma comercial concreta com si es tractés d’un nou mecanisme per combatre la morositat. Les mateixes persones han recordat que com a mínim al Principat hi ha una altra empresa que es dedica al mateix: intentar cobrar impagaments.

La setmana passada, el soci director de RAM, David Castillo Mármol, va fer un balanç dels primers mesos de funcionament de l’empresa, que es va posar en marxa el novembre i que, segons que va explicar sota l’aixopluc de la Cambra de Comerç, ja ha comptabilitzat més de 50.000 incidències d’impagaments. D’aquests, més del 40% -uns 20.000- ja s’han donat de baixa de la base de dades perquè s’han aconseguit cobrar.

Les fonts consultades, que han mostrat el seu malestar amb la Cambra, han explicat que RAM SL és titularitat a parts iguals de Cerni Pérez i de la societat Blue Consulting, que al seu torn està totalment controlada per l’esmentat David Castillo. Aquesta darrera firma té un comerç registrat al seu nom, Blue Events. La intenció inicial de la companyia era organitzar esdeveniments de tota mena, encara que, per ara, s’ha centrat en la qüestió dels morosos.

Comentaris

Trending