Continua en estat molt crític el noi asturià que va patir un accident d'esquí a Grau Roig

Comentaris

Continua en estat molt crític el noi asturià que va patir un accident d\'esquí a Grau Roig
Continua en estat molt crític el noi asturià que va patir un accident d\'esquí a Grau Roig

Un noi de 19 anys i veí de Gijón continua ingressat en estat molt crític a l’hospital de Sant Pau de Barcelona, on es debat entre la vida i la mort des de dimecres al migdia després que per causes que es desconeixen patís un fort cop al cap mentre esquiava a la pista de les Antenes de Grau Roig, al domini de Grandvalira. Tot i portar el casc posat segons diverses fonts, arran de l’accident d’esquí es va fer un sever traumatisme cranial i va patir múltiples hemorràgies. Després d’una primera atenció al Principat i veient la gravetat de les ferides, es va traslladar el jove Alfredo Vázquez Garzón a la capital catalana en helicòpter.

El noi havia vingut a Andorra amb la seva xicota en el marc d'un grup organitzat a gaudir d’una de les seves passions: l’’snowboard’. I ja feia un parell de dies almenys que era al país. L’accident -la investigació policial haurà d’aclarir perquè el jove va perdre el control- va ser pels volts de les 11 del matí de dimecres. Segons algunes fonts, l’impacte que va sofrir en la caiguda, especialment contra el cap, va ser brutal. Quan va arribar a la Ciutat Comtal el seu estat ja era molt crític.

L’accident, segons els mitjans de comunicació asturians, ha consternat Gijón ja que Vázquez forma part d’una família força coneguda a la ciutat i a la comunitat asturiana. El jove estava estudiant medicina a Oviedo per seguir els passos del seu pare. I no només això: Alfredo Vázquez forma part d’una nissaga de facultatius. També avis i besavis van exercir la medicina. El pare del malaurat esquiador és un conegut traumatòleg de l’Hospital de Jove, a Gijón mateix. Dimecres ja es va traslladar a Barcelona per seguir l’evolució del seu fill, que es diu igual que ell.

Comentaris

Trending