Confinen els alumnes, docents i treballadors de l'escola andorrana de batxillerat

Han de prendre's la temperatura dos cops al dia i enviar les dades per mitjà d'un formulari 'on-line'

L'escola andorrana de batxillerat.
L'escola andorrana de batxillerat.
Els docents, alumnes i treballadors de l'escola andorrana de batxillerat de la Margineda han rebut aquest dilluns a la tarda un correu electrònic en el qual se'ls notifica que s'han de quedar als seus domicilis i prendre's la temperatura dues vegades al dia. Aquestes dades s'han d'enviar per mitjà d'un formulari 'on-line'.

Ja dissabte passat, nou dels estudiants de l’escola andorrana de batxillerat on fa de mestra la filla de la dona, de 87 anys, que es troba ingressada i que va donar positiu per coronavirus van presentat símptomes. La filla i el seu marit, professor al centre educatiu van anar a fer escalada a l’Aneto i van coincidir amb uns ciutadans italians ​​​​​​.

La preocupació pels contagis en l'escola és molt gran ja que la setmana passada s'hi van fer algunes dels exàmens de la prova oficial de batxillerat (POB)  que vam comptar amb la vigilància de personal del ministeri d'Educació i Ensenyament Superior.

A més, els alumnes es desplaçen en transport públic juntament amb altres viatgers. Es calcula que només entre els dos professors podien haver mogut una cinquantena de contactes. No es descarta que aquest mateix dilluns s'hagin posat altres grups en observació.

 

Etiquetes

Comentaris

Trending