Comerços andorrans s'incorporen a la iniciativa 'Pirineu a Domicili'

Quatre farmàcies, una botiga de productes ecològics i una carnisseria ja en formen part

La pàgina web de 'Pirineu a Domicili'
La pàgina web de 'Pirineu a Domicili'
Sis comerços andorrans (farmàcies, productes ecològics i una carnisseria) formen part del projecte Pirineu a Domicili que neix amb l'objectiu de facilitar els enviaments a casa a tota la zona, posant en contacte de manera àgil i senzilla els comerços i les empreses amb els clients que vulguin rebre els seus productes.

L'inici del projecte coincideix amb les restriccions provocades per la pandèmia de la Covid-19. La pàgina web compta amb un cercador de proximitat i la possibilitat d'accedir directament al tipus d'establiment en funció del producte que es busca. A més dels andorrans. n'hi ha una trentena més que estan dividits en sis categories: carnisseria, fruita, verdura, farmàcia, queviures i formatgeria. Hi ha comerços de l'Alt Urgell, la Cerdanya, l'Alta Ribagorça, el Pallars, i el Berguedà, molts d’ells vinculats a la venda d’aliments artesans del Pirineu. Cada categoria inclou diverses subcategories i també un mapa per detallar la ubicació de cada establiment.

D'altra banda, el Parc Natural de l’Alt Pirineu ha posat en marxa la campanya 'Del Parc al plat', amb el suport del Consell Comarcal del Pallars Sobirà, l’ajuntament d’Esterri de Cardós, i un grup de persones productores del sector agroalimentari de la comarca i l’Alt Urgell. L’objectiu és oferir nous canals de venda al consumidor final per pal·liar les importants pèrdues econòmiques que els suposa l’emergència sanitària del coronavirus.

La iniciativa permet posar directament a disposició del públic diferents cistelles amb productes del parc, com ara carn, formatge, vi, cervesa, infusions, pastes i embotits a partir de comandes al nou lloc web habilitat, que després es recullen a les instal·lacions de la formatgeria del Tros de Sort o s’envien a domicili.

 

 

 

Comentaris

Trending