Coalició d’Independents reviscola a Andorra la Vella amb la voluntat d’aliar-se amb altres forces

La formació, representada actualment al comú per Jordi Minguillón, no descarta del tot presentar-se en solitari però és la alternativa més poc probable

-
-
Coalició d’Independents, la formació que al seu dia va promoure la desapareguda Rosa Ferrer, torna a reviscolar davant la celebració de les comunals del 15 de desembre. El grup actualment representat al comú per Jordi Minguillón va mantenir aquest dimecres a la nit una trobada per “posar els motors en marxa” i començar a valorar el seu posicionament en vista als comicis. Malgrat que no es descarta presentar-se en solitari, aquesta no és l’alternativa que més adeptes té ara mateix. 

Una vintena de persones es van trobar en un restaurant del centre històric de la capital per calibrar forces i analitzar plantejaments. En principi Minguillón no té intenció de presentar-se en cap lloc que li pogués assegurar una reelecció com a conseller. De fet, segons les fonts, la trobada sols va ser una presa de contacte però “va anar molt bé” i la crida va reunir fins i tot més persones de les que inicialment es pensava.

Entre els actuals simpatitzants de la coalició hi ha persones que estan molt a prop de DA (com per exemple l’exconseller general i comunal Ton Armengol) i d’altres que ocuparien altres aspectes ideològics a nivell nacional. Alguns dels membres de la formació sí que tindrien ganes d’implicar-se de manera activa en política comunal -podria ser el cas de l’exconseller comunal Jordi Cabanes- i el més factible hores d’ara és que s’avaluïn possibles aliances amb altres formacions o eventuals plataformes que es puguin crear a la parròquia.

Comentaris (1)

Trending