Ciutadans Compromesos destaca que ha complert el 96% del programa amb què es va presentar el 2015

La futura cònsol de la Massana es compromet a convocar una reunió de poble abans d’un any per donar explicacions de la gestió perquè “l’avaluació no és només el dia 15; és constant”

-
-
La candidata de Ciutadans Compromesos (CC DA Liberals) i actual cònsol menor de la Massana, Olga Molné, ha mostrat aquest darrer dia de campanya la seva satisfacció per haver aconseguit, amb l’actual majoria comunal, assolir el 96% de compliment del programa electoral amb què la formació es va presentar el 2015. A més, s’ha compromès a intentar superar aquest percentatge amb el nou equip que encapçalarà el proper mandat.

Molné ha fet una crida a la participació malgrat que només hi hagi una llista que concorri als comicis, alhora ha destacat que treballaran amb “la màxima transparència” i implicació atès que “l’avaluació no és només el dia 15; l’avaluació és constant”. En aquest sentit, la futura cònsol major ha assegurat que el comú de la Massana convocarà abans del 15 de desembre del 2020 una reunió de poble per donar compte del primer exercici de gestió comunal.

Comentaris

Trending