Carol Baeza, Dani Catalán i Isabel Vila guanyen el concurs fotogràfic #ordinoesquedaacasa

La selecció s’ha realitzat entre una preselecció de vint imatges de les 120 que han participat

La fotografia guanyadora del concurs.
La fotografia guanyadora del concurs.
Carol Baeza, Dani Catalán i Isabel Vila han estat els guanyadors del concurs fotogràfic #ordinoesquedaacasa que va posar en marxa  el comú d'Ordino el passat 1 d'abril a Instagram. El primer premi correspon a una inscripció anual al Club Foto; el segon a una inscripció anual a La Capsa i, el tercer classificat obtindrà un abonament de 45 dies al Centre Esportiu de la parròquia

El veredicte s'ha fet públic aquest dimarts als perfils de les xarxes socials del comú, al Facebook de Viu Ordino, i a l'Instagram i al Twitter d'Ordino és viu. El jurat ha estat format per la cònsol menor i consellera de Cultura, Eva Choy; la consellera de la minoria, Sandra Tudó, el professor de fotografia Jean-Luc Herbert i la responsable de La Capsa, Rosa Mujal. Tots quatre han valorat les imatges seguint els criteris d'originalitat, composició i emoció, entre d'altres.

La tria s’ha fet entre una preselecció de vint imatges de les 120 que han participat. La convocatòria, de l’1 al 15 d’abril, que es va prorrogar fins al dia 30, volia compartir el confinament dels residents a la parròquia a través de fotografies amb l’etiqueta #ordinoesquedaacasa a Instagram. Eva Choy ha conclòs amb l’agraïment als participants: “estem satisfets de la participació i hem aconseguit l’objectiu que perseguíem, entretenir i promoure una actitud positiva durant el confinament”.

Comentaris

Trending