Càritas de Sant Julià posa un enllaç a la seva pàgina web per seguir les misses

La transmissió en directe de les cerimònies agafa més relleu per la prohibició als fidels d'assistir-hi a les esglésies

-
-
Càritas Parroquial de Sant Julià de Lòria ha posat un enllaç a la seva pàgina web (http://caritassantjulia.org/?p=10965perquè es puguin seguir en directe les misses que es fan a l'església de Sant Julià i Sant Germà. Les misses tenen lloc cada dia a les 19.30  h i els festius a les 11.30 h.

Les misses es poden seguir habitualment pels abonats al Canal Lòria, pels pacients de l'hospital i pels residents al centre sociosanitari del Cedre, a Santa Coloma. Aquestes dos centres disposen d'un canal específic. La transmissió en directe de les cerimònies agafa més relleu per la prohibició als fidels d'assistir-hi a les esglésies. El passat dia 15, es van acordar suspendre les misses i ajornar els funerals i altres celebracions religioses d’acord amb les recomanacions de les autoritats sanitàries per l’augment de contagis per coronavirus.

Segons l’acordat per la Conferència Episcopal Tarraconense, a la quan pertany Andorra, s’ha dispensat als fidels de l’obligació d’assistir a la missa de diumenge i s’han suspès totes les celebracions públiques amb Eucaristia, es demana que els fidels intensifiquin l’oració i mirin de seguir la missa per televisió, ràdio o internet.

Etiquetes

Comentaris

Trending