Canillo regalarà un còmic per Sant Jordi

La biblioteca comunal proposa a la canalla la creació d'un punt de llibre o d'una manualitat relacionada amb la diada

-
-
El comú de Canillo facilitarà el còmic 'El que fèvom a Canillo' perquè tota la població del país es pugui descarregar el llibre virtual a l'enllaç https://e-canillo.com/santjordi. A més, totes les persones que accedeixin a la pàgina web del comú per descarregar-se el còmic podran participar en el sorteig de deu exemplars físics.

La biblioteca comunal proposa a la canalla la creació d'un punt de llibre o d'una manualitat relacionada amb la diada i que es comparteixi a l'Instagram. També des de la biblioteca es durà a terme una nova sessió del Club de lectura per videoconferència amb la lectura 'La música que sona quan s'acaba la cançó' i la propera trobada serà el mateix 23/04, i servirà per preparar la sessió amb l’autora del llibre, Marta Grau, que tindrà lloc per videoconferència el proper 29/04 a les 17.30h.

Des de la Xarxa de Biblioteques d’Andorra, de la qual forma part la biblioteca de Canillo, s’ha posat en marxa una iniciativa, de totes les biblioteques conjuntament amb els editors, per donar a conèixer diferents novetats literàries d’autors andorrans o que parlen d’Andorra en les seves obres, i cada dia fins al 6 de maig, mitjançant petits fragments llegits en format vídeo a Instagram.

 

Comentaris (1)

Trending