Canals confirma el Cirque du Soleil a l'aparcament davant de Govern.

La cònsol d'Andorra la Vella, Conxita Marsol, ja va avançar dilluns que l'acord estava a punt de tancar-se

La ministra de Turisme, Verònica Canals a Andorra Televisió aquest dijous.
La ministra de Turisme, Verònica Canals a Andorra Televisió aquest dijous.

La ministra de Turisme, Verònica Canals ha confirmat aquest dijous que el Cirque du Soleil s'ubicarà durant aquest any i el pròxim a l'aparcament que hi ha davant de Govern. Canals ha parlat sobre el tema al programa d'Andorra Televisió 'La Rèplica'.

La possibilitat que l'espectacle anés a l'aparcament de Prat de la Creu i de doctor Vilanova va ser avançat dilluns per la cònsol major d'Andorra la Vella, Conxita Marsol durant una reunió amb veïns i comerciants del Centre Històric. En un principi s'havia dit que el terreny escollit era el de l'aparcament Valira, al costat de la rotonda de la Dama de Gel.

Durant la reunió, Marsol també va explicar que l'aparcament que hi ha davant de Govern era un dels llocs més propicis per acollir el recinte multifuncional. Canals ha dit que hi ha dos espais candidats per al recinte multifuncional: el ja esmentat o un a Santa Coloma. La ministra creu que encara trigarà uns dos anys en ser una realitat.

En un altre ordre de coses, s'ha referit al projecte de festival de música que havia de començar aquesta primavera i que s'ajornarà. "No hem arribat a temps", ha reconegut. L'objectiu és que hi prenguin part prestigiosos artistes i que en els mesos anteriors i posteriors a la celebració del festival no actuïn a menys de 300 quilòmetres d'Andorra.

 

 

 

 

 

Etiquetes

Comentaris (4)

Trending