Campanya ciutadana perquè els càrrecs polítics de dedicació no exclusiva facin donació dels seus sous

A través de les xarxes socials es posa en marxa una iniciativa perquè els consellers generals i els consellers comunals facin una aportació solidària mentre duri la crisi

-
-
A través de les xarxes socials i, especialment, entre els grups de telefonia mòbil, s’ha posat en marxa una iniciativa per tal de conscienciar la classe política que sigui la primera en mostrar la seva solidaritat i faci donació, mentre duri la crisi del coronavirus, de les remuneracions que perceben pels seus càrrecs institucionals. Malgrat que el text que es fa circular amb la intenció de recollir firmes no és molt precís, la idea és que facin donació de les seves retribucions aquells polítics que no tenen una dedicació exclusiva i, en conseqüència, cobren d’altres llocs.

El text que circula per les xarxes fa remarca especialment a què haurien de donar solidàriament les seves retribucions els consellers generals i els consellers de comú. En tot cas, sí que és clar en deixar fora d’aquesta petició tant els membres del Govern com els cònsols de les set parròquies. Recorden que els electes no ho van voler ser, “com persones legals” que són, “per percebre una paga sinó per administrar el país”. I remarca el text que seria “un bon exemple” que fessin l’aportació sol·licitada.


 

Comentaris (8)

Trending