Campanya a Change.org perquè altres aerolíniees puguin repatriar els temporers argentins

Afirmen que només amb els vols de la companyia nacional del país no es pot aconseguir el retorn de tothom

Imatge que acompanya la campanya a change.org
Imatge que acompanya la campanya a change.org
Una campanya a Change.org demana que altres aerolíniees a banda de la companyia nacional argentina (Aerolíneas Argentinas) pugui repatriar els temporers que ara mateix estan bloquejats en diversos països, i especialment Andorra. La iniciativa ha estat posada en marxa per la mare d'un temporer que es troba retingut a Barcelona.

En la petició es diu que ha arribat el moment de prendre decisions de manera urgent i una d'elles és autoritzar els vols de companyies com LaTam, American Airlines, United Airlines, Air Europa, o Iberia. La promotora de la campanya, diu que la seva situació "és desesperant, i crec que no sóc l'única".

En el cas del seu fill, retingut a Barcelona, explica que no hi ha vols directes d'Aerolíneas Argentinas i que només surten des de Madrid. El seu fill va omplir el formulari de la representació diplomàtica a la Ciutat Comtal i les úniques repostes que obté, segons explica la seva mare, és que ha d'esperar.

La petició ja ha estat firmada per 13.000 persones i la campanya es va iniciar fa tres setmanes. Es demana al president de l'Argentina, Alberto Fernández que autoritzi les altres companyies aèries a volar cap a Buenos Aires. El govern d'Andorra amb la col·laboració d'Ski Andorra ja va intentar fletar un vol des de Tolosa però les autoritats argentines no el van autoritzar. Es dona la circumstància que l'avió d'Air France va marxar buit a Buenos Aires per recollir uns nacionals francesos que s'havien quedat bloquejats allà.

 

Etiquetes

Comentaris

Trending