Camp treballarà per aplicar polítiques sostenibles en medi ambient, societat i economia

El nou cònsol major de Canillo coincideix amb l'oposició en la necessitat d'arribar a un acord per renovar el contracte del Palau de Gel

Francesc Camp jura el càrrec a Canillo.
Francesc Camp jura el càrrec a Canillo.
Els nous consellers comunals de Canillo han pres possessió del càrrec aquest dissabte en el consell dels Sants Innocents. Per primera vegada, després de vuit anys, hi torna a haver oposició. El cònsol major, Francesc Camp ha explicat que el gran objectiu és aplicar polítiques sostenibles en l'àmbit social, el mediambiental i l'econòmic.

Camp ha coincidit amb l'oposició en la necessitat d'arribar a un acord per renovar el contracte del Palau de Gel de la parròquia. "Volem que Canillo prosperi i que millori però no a qualsevol preu. Hem de créixer però això té les seves limitacions". El projecte de Demòcrates estarà marcat per la continuïtat del projecte que va posar en marxa fa vuit anys Josep Mandicó.

El nou cònsol opina que s'ha creat una dinàmica molt interessant a Canillo i que cal continuar en aquest camí. Aposta per créixer en qualitat abans que en quantitat. Des de l'oposició, Albert Torres ja ha anunciat que durà a terme una política realista i propera a la gent. "Volem un comú obert a la gent perquè sovint hi ha problemes que tenen una solució senzilla".

 

 

Comentaris (2)

Trending