Caldea manté les xifres de l'hivern passat

Entre els mesos de desembre i abril han comptabilitzat 201.356 visitants

-
-
Caldea ha igualat les xifres de l'hivern anterior tot i que altres indicadors generals d'Andorra, com l'ocupació hotelera o les entrades de vehicles, són negatius. La tendència del centre termolúdic és positiva ja que aquest mes d'abril han incrementat un 30% el volum de visitants. Caldea celebra enguany el seu 25è aniversari i ho fa amb bones xifres pel que fa a les visites a la seva pàgina web i una bona nota per part dels clients. Entre els projectes, hi ha la construcció d'una piscina a la planta baixa d'Inúu.

Malgrat els descensos en indicadors generals del país mantcom l’ocupació hotelera, els visitants o les entrades de vehicles, Caldea manté les xifres ja que s’han igualat els resultats obtinguts l’hivern anterior. Entre els mesos de desembre i abril han comptabilitzat 201.356 visitants. Aquesta freqüentació suposa “un empat tècnic de visites” respecte de l’any anterior. En un comunicat, el centre termolúdic recorda que aquest 2019 celebren el 25è aniversari, i per commemorar-lo hi ha diverses activitats i actuacions musicals que han contribuït a dinamitzar el termolúdic en els horaris de màxima afluència. Això, ha propiciat que aquest mes d’abril s’hagi incrementat en un 30% el volum de visitants, amb un total de 27.700 al termolúdic i 5.682 a Inúu, una xifra “per sobre del previst” ja que aquesta ha estat una Setmana Santa més tardana en el calendari que l’any passat.

Des de Caldea, destaquen que la nota obtinguda per part dels clients ha estat d’un 8,33 de satisfacció global. La mostra és de 1.500 persones enquestades. A més, Caldea ha tingut 630.097 visites al seu web,  un 19% més que l’hivern de 2017-2018, esdevenint, la via digital, una de les més emprades per comprar entrades. Finalment, el centre tindrà una nova piscina la pròxima tardor, que s’ubicarà a la planta baixa d’Inúu. La nova ins­tal·lació tindrà 25 metres de llargada i tres carrils, i s’emmarca en el nou projecte que vol desenvolupar la direcció, d’ampliar el club de socis

Comentaris (1)

Trending