Borja Thyssen té a la venda el seu infrautilitzat xalet de Can Diumenge

Comentaris

Borja Thyssen té a la venda el seu infrautilitzat xalet de Can Diumenge
Borja Thyssen té a la venda el seu infrautilitzat xalet de Can Diumenge
  • El fill de Carmen Cervera pràcticament mai no fa vida al Principat i quan hi ve és per fer-hi gestions passatgeres i, normalment, en solitari, però no es vol desvincular del tot del país
  • L'immoble adquirit juntament amb el de la seva mare a principi del 2015 li va gran per tot arreu: fonts properes han assegurat que en pretén un de més petit

El fill de la baronessa Thyssen Carmen Cervera, Borja Thyssen, té en venda el xalet que va adquirir, igual que sa mare, a principi del 2015. El fill del baró pràcticament no s’apropa mai a Andorra atès que la seva dona i fills prefereixen altres destinacions, ja sigui a Londres, ja sigui a Espanya. I quan s’acosta al Principat per fer alguna gestió -que sol ser el que ve a fer-, ho fa sol i com aquell qui diu no passa per Can Diumenge. Li surt més car ‘obrir’ el xalet que fer nit a un hotel del país per molt de primer nivell que sigui l’establiment seleccionat.

Malgrat que algunes fonts han apuntat la possibilitat que Borja Thyssen vulgui definitivament desvincular-se d’Andorra, altres contactats han assegurat que la intenció del fill de Tita Cervera seria vendre l’infrautilitzat xalet i adquirir un immoble més petit que li permeti, des del punt de vista de la inversió, almenys, mantenir la residència passiva. Un immoble que tot just li pogués costar, potser, el deu per cent del que li va costar el xalet de Can Diumenge, que al seu dia diverses fonts van situar a l’entorn dels cinc milions d’euros (i cinc milions més el que va adquirir Carmen Cervera; els edificis són a tocar un de l’altre i pràcticament bessons).

A més, les darreres informacions de la direcció general espanyola d’hisenda haurien deixat clar que malgrat ser resident fiscal a Andorra, la tributació no necessàriament s’ha de fer al Principat, sinó que depèn d’altres variables. Dues que s’han de complir totes dues: viure els dies mínims que la legislació imposa en el territori al qual fiscalment es resideix i, a més, que la majoria dels ingressos s’obtinguin en aquell territori, perquè si provenen d’un altre lloc, en aquest cas d’Espanya, cal passar per la caixa espanyola.

Comentaris

Trending