Beneficiaris d’ajuts al transport escolar denuncien no haver cobrat encara les subvencions

Les resolucions positives de les beques s’haurien signat a final de setembre però ara mateix el departament encarregat de la matèria no sap quan seran abonades

-
-
Beneficiaris de beques al transport escolar lamenten que ben avançat el curs escolar, o com a mínim iniciat ja el segon trimestre, els esmentats ajuts que atorga el Govern després d’avaluar diversos requisits que es demanen als sol·licitants, aquests encara no han estat abonats ni se sap quan es poden acabar pagant. Ja fa mesos que les subvencions en qüestió van ser acordades de manera positiva.

Alguns dels beneficiats ja han contactat en diverses ocasions amb els departaments encarregats de la gestió d’aquests ajuts. Les fonts consultades han explicat que si bé és cert que s’haurien abonat hores d’ara la majoria de subvencions i beques relacionades amb el món de l’educació, no consta ara per ara que cap de les contribucions acordades en matèria de transport escolar hagin estat abonades.

Segons les fonts, hi ha casos -de fet, serien la immensa majoria sinó totes- en què la resolució acordant l’atorgament de l’ajut econòmic al finançament de la despesa originada pel transport escolar s’hauria acordat a final de setembre. I hores d’ara aquesta subvenció no s’hauria satisfet. De fet, aquelles persones que haurien contactat, segons les fonts, amb el departament d’ajuts a l’estudi no haurien rebut cap concreció sobre la data de pagament ni el termini de temps que es pot demorar l’abonament.

Etiquetes

Comentaris

Trending