Autobusos amunt i avall entre Pal i la Massana per suplir l'aturada del telecabina per una avaria

Comentaris

Zona del telecabina de La Massana
Zona del telecabina de La Massana

Autobusos amunt i avall de la Massana a Pal han hagut de solventar pel sistema tradicional l’enllaç entre el centre de la parròquia i el camp de neu. Una avaria electrònica ha impedit el normal funcionament del telecabina de la Massana durant aquest matí de dimarts. Res que no s’hagi pogut solventar amb una mica més de paciència i temps del que sol ser normal. Hi ha hagut certs moments de tensió i nerviosisme però res tampoc fora del previsible. És el segon cop aquesta temporada que el telecabina queda fora de servei pel mateix tipus de mal funcionament elèctric.

Un problema amb una targeta electrònica que es va canviar en el sistema impossibilitava la connexió entre les dues centrals, la d’arribada i la de sortida. Per aquest motiu, i com una mesura de seguretat, quan el sistema detectat la manca de connectivitat el giny ja no es posa en marxa. La incidència s’ha produït entre les 11 del matí i les 3 de la tarda, quan s’ha reprès el servei normal del telecabina facilitant, d’aquesta manera, la baixada de pistes, que sol ser un moment crític pel major volum d’usuaris que es concentren en un espai de temps més petit.

Segons les diverses fonts consultades, l’aturada del giny no ha enganxat ningú a dalt les cabines, amb la qual cosa la problemàtica encara ha estat molt menor. Una vegada s’ha canviat la targeta electrònica que donava l’error per una de nova i aquesta efectivament ha funcionat s’ha hagut acabat el problema. Mentrestant, el servei d’autobusos ‘non stop’ ha permès resoldre la manca de transport per cable.

Comentaris

Trending